ADANA / KARAİSALI - Çukur İlkokulu

Şbt

İlçemizde çeşitli yaş grupları için düzenlenen bocce turnavasına ilkolulda 4. sınıf öğrencilerimiz orta okul düzeyinde ise 5,6,7 ve 8. sınıf öğrencilerimiz ile katıldık.  Öğrencilerimizin domine ettiği turnuvayı 6 madalya ile tamamladık. Emeği geçen öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi ve personellerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Şbt

Türkiye’de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan ve birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’in, 2024 durağı Adana!

2024 yılında, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde 10. festivalini gerçekleştirecek olan TEKNOFEST, Adana'da milyonlarca teknoloji tutkununu buluşturmaya hazırlanıyor.